Promotivni film o triljskom kraju


Promotivni film o triljskom kraju

lis. 11, 2014

U rujnu ove godine Grad Trilj je naručio izradu promotivnog filma u svrhu promocije Trilja, triljskih naselja te prirodnih i kulturnih ljepota triljskog kraja. Donosimo sažetak snimljenog materijala.

7 komentara

 1. DI JE STRMENDOLAC?

 2. Ivica Džeko /

  Lijep pozdrav,želim izraziti zadovoljstvo što je ovako nešto napravljeno čime je na lijep način prezentiran grad Trilj i okolna naselja , međutim gledajući ovaj promotivni film i očekujuči da vidim i svoje mjesto Strmendolac nisam to dočekao .Pitam se tko je ovo radio i naravno tko je ovo pregledao prije nego je pušteno u opticaj , uzimajući u obzir ljudsku pogrešku ne mogu se oteti dojmu da je ovo već drugi put da se negira mjesto Strmendolac ( prvi put kod izrade prostornog plana ) što kao mještanin tog mjesta imam osjećaj da nije slučajno.Najmanje što mogu ( možemo ) očekivati je to dase ovaj lijepi uradak nadopuni i našim mjestom.Hvala

  • Poštovani Ivica, ne radi se o namjernom propustu, nego o nenamjernoj pogrešci montažera. Očekujemo novi video sa svim naseljima.

 3. Zašto nema Strmendoca?

  • Pogreška izvođača. Upozoren je i zatražen je ispravak.

   • Kako to da u pola godine niste stavili selo STRMENDOLAC u ovaj promotivni film, jeli ovo jedno od vaših lažnih obećanja, ako je otvoreno priznajte da ne govorite istinu, zašto vi već izopćavate naše selo iz naše općine, znači li to možda da naši stanovnici nisu dovoljno vrijedni da bi naše selo bilo u promotivnom filmu općine Trilj, ako nisam u pravu oko toga, molim vas dokažite suprotno.
    Lijep pozdrav!

Postavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *