Izabrana najljepša okućnica triljskog kraja


Izabrana najljepša okućnica triljskog kraja

ruj. 24, 2016

U organizaciji Turističke zajednice Grada Trilja, a u okviru akcije ”Volim Hrvatsku-Volim Trilj”, danas je proveden izbor najljepše okućnice na području grada Trilja i okolice.

Na natječaj je pristiglo 9 prijave, a najbolje je birao četveročlani žiri u sastavu  Andriana  Ivković (Turistička zajednica grada Trilja), Petra Vuco (Turistička zajednica grada Trilja), Angela Tabak ( ravnateljica Muzeja triljskog kraja) i Marko Župa ( Pročelnik za kulturu grada Trilja).

Proglašenje je održano u hotelu Sv.Mihovil, a titulu najljepše okućnice je dobila okućnica Dragice Pocrnja kojoj je uručen nagradni poklon bon  u vrijednosti od tisuću kuna, koje može iskoristiti u OPG Kundid-Vojnić.

”U odnosu na prethodnu godinu, ovu godinu se više kandidata prijavilo za natječaj. Odabir je bio težak zbog raznolikosti  pristiglih prijava. Svaka okućnica lijepa na svoj način, bilo da radi o onoj već njegovanoj, ili onoj tek u izgradnji. Puno truda i ljubavi je uloženo u sve okućnice, i prevagnule su nijanse za odabir gore navedene pobjednice”

 

 

Postavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *