Održan 4. Božićni sajam u Trilju


Održan 4. Božićni sajam u Trilju

pro. 17, 2016

Na današnjem održanom 4. Božićnom sajmu u Trilju odaziv izlagača i posjetitelja je bio jako  velik. U razgovoru sa posjetiteljima, doznali smo da su jako zadovoljni izborom i događanjem jer se ovakvo što ne događa svugdje  i svaki dan. Izlagači su isto bili zadovoljni posjećenošću, a pogotovo najmanji iz Osnovne škole Trilj koji su svoje radove prodavali za humanitarne svrhe. Isto tako posjetitelji su mogli degustirati gastronomske specijalitete triljskih restorana koji su se ove godine ujedinili i svojim raznovrsnim delicijama razveselili posjetitelje. Svi oni koji su željeli kušati proizvode proizišle iz OPG-ova, mogli su degustirati med, likere, medenjake, ušećerene bademe, te kruh i uštipke po tradicionalnoj recepturi.

Uz bogatu ponudu raznih rukotvorina, za dobru zabavu su se pobrinuli : Društvo ”Košuta”, Plesna skupina ”O.Š.Trilj”, Pučki pivači zbora župne crkve Sv.Mihovil, Udruga za očuvanje baštine Cetinskog kraja i Triljske mažoretkinje.

Ovim putem se zahvaljujemo svim izlagačima, posjetiteljima te svima onima koji su omogućili da se ovaj sajam odvije u najboljem mogućem redu.

Sretan Božić svim ljudima dobre volje te puno zdravlja i uspjeha u Novoj 2017. godini želi Turistička zajednica grada Trilja!

 

Postavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *