Dodjela javnih priznanja Grada Trilja -poziv na davanje inicijative


Dodjela javnih priznanja Grada Trilja -poziv na davanje inicijative

kol. 8, 2017

U okviru priprema proslave Dana Grada Trilja slobodno smo Vas podsjetiti na odredbe Odluke o Javnim priznanjima Grada Trilja („Službeni glasnik Grada Trilja“ br. 04/09).

 

Tom Odlukom kao javna priznanja Grada Trilja utvrđeni su:

  1. Počasni građanin Grada Trilja
  2. Nagrada Grada Trilja

 

Priznanje Počasni Građanin Grada Trilja u pisanom obliku dodjeljuje se osobi posebno zaslužnoj za promicanje vrijednosti demokratskog društva, položaja i ugleda Grada Trilja, njegovih odnosa s drugim gradovima u zemlji i inozemstvu ta za razvoj Grada Trilja.

 

Nagrade Grada Trilja su:

  • Osobno ili kolektivno priznanje,
  • Priznanje grada Trilja za životno djelo.

Osobno ili kolektivno priznanje dodjeljuje se fizičkim i pravnim osobama za postignute rezultate u prethodnoj godini iz oblasti gospodarstva, prosvjete, športa, kulture, zdravstva, socijalne skrbi i drugih oblasti društvenog i javnog života u Gradu Trilju.

 

Priznanje Grada Trilja za životno djelo dodjeljuje se građanima Grada Trilja ili drugim osobama za rezultate ili djela od posebnog značenja za unapređenje i promicanje znanosti, umjetnosti, gospodarstva, zdravstva, obrazovanja, kulture i športa te drugih djelatnosti značajnih za život Grada Trilja.

 

O dodjeli javnih priznanja Grada Trilja odlučuje Gradsko vijeće na prijedlog Odbora za javna priznanja, a inicijativu mogu podnositi: članovi Gradskog vijeća, radna tijela Gradskog vijeća, gradonačelnik, mjesni odbori, udruge gospodarstvenika i obrtnika, građani, udruge građana, ustanove, poduzeća, političke stranke, vjerske zajednice i druge pravne osobe.

 

Stoga molimo da Vašu moguću inicijativu podnesete Odboru za javna priznanja Grada Trilja  do  15. rujna 2017.  godine na adresu: Grad Trilj, Poljičke Republike 15., Trilj.

 

Tajnik

Stipe Roguljić, dipl. iur.

 

Poziv-Dodjela javnih priznanja 2017

Postavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *