Izabrana najljepša okućnica triljskog kraja 2017.


Izabrana najljepša okućnica triljskog kraja 2017.

ruj. 16, 2017

U organizaciji Turističke zajednice Grada Trilja, a u okviru akcije ‘Volim Hrvatsku-Volim Trilj’, danas je proveden izbor najljepše okućnice na području grada Trilja i okolice.

Na natječaj je pristiglo 7 prijava, a najbolje je birao tročlani žiri u sastavu Andriana Ivković (Turistička zajednica grada Trilja), Petra Vuco (Turistička zajednica grada Trilja), Mara Radan (Muzej triljskog kraja).

Proglašenje je održano u Muzeju Triljskog kraja, a titulu najljepše okućnice je dobila okućnica Marinke Dukić kojoj je uručen nagradni poklon bon u vrijednosti od tisuću kuna, koje može iskoristiti u OPG Kundid-Vojnić.

‘U odnosu na prethodnu godinu, ovu godinu se više kandidata prijavilo za natječaj. Odabir je bio težak zbog raznolikosti pristiglih prijava. Svaka okućnica lijepa na svoj način, bilo da radi o onoj već njegovanoj, ili onoj tek u izgradnji. Puno truda i ljubavi je uloženo u sve okućnice, i prevagnule su nijanse za odabir gore navedene pobjednice’, ističu u triljskoj Turističkoj zajednici.

Postavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *