#OstanimoOdgovorni

Javni natječaj za prijam u službu na određeno za provedbu projekta 'ZAŽELI'

25.02.2020.

Na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i na službenoj web stranici Grada Trilja dana 25.02.2020. godine objavljen je natječaj za prijam u službu u Grad Trilj, Upravni odjel za financije, gospodarstvo i EU fondove na radno mjesto Voditelj projekta „Zaželi“ (1 izvršitelj, m/ž) na određeno vrijeme trajanja projekta, uz probni rad od tri (3) mjeseca.

Prijave se podnose na adresu Grad Trilj, Povjerenstvo za provedbu natječaja uz naznaku natječaja (Voditelj projekta „Zaželi“ ).

Posljednji dan za predaju prijava na natječaj pošti (preporučenom poštanskom pošiljkom) ili izravno na protokol u gradsku upravu je 04. ožujka 2020.

Tekst natječaja i obavijest s opisom poslova radnog mjesta, podacima o plaći i izvorima za testiranje te dijelom literature za testiranje možete preuzeti na sljedećim poveznicama:

Natječaj - Voditelj projekta

Obavijest s opisom poslova i ostalim podacima - Voditelj projekta

Opći uvjeti ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020.

Pokazatelji provedbe i praćenje sudionika Europskog socijalnog fonda, Operativni program učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Uputa o prihvatljivosti troškova plaća i troškova povezanih sa radom u okviru Europskog socijalnog fonda u Republici Hrvatskoj 2014.-2020.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.