#OstanimoOdgovorni

Rezultati pisanog testiranja i poziv na usmeni intervju u natječajnom postupku za radno mjesto Voditelj projekta 'Zaželi'

13.03.2020.

Dana 12. ožujka 2020. godine u prostoriji Gradske vijećnice Grada Trilja proveden je postupak prethodne provjere znanja i sposobnosti - pisano testiranje, po objavljenom natječaju u postupku prijma u službu u Grad Trilj, Upravni odjel za financije, gospodarstvo i EU fondove na radno mjesto: Voditelj projekta „Zaželi“ na određeno vrijeme trajanja projekta, uz probni rad od tri (3) mjeseca.

Kandidati za radno mjesto Voditelj projekta „Zaželi“ za koje je u rezultatima pisanog testiranja navedeno da imaju pravo na nastavak sudjelovanja u daljnjem postupku provjere znanja i sposobnosti, pozivaju se na usmeni intervju, koji će se održati u Gradskoj vijećnici Grada Trilja dana 16. ožujka 2020. godine (ponedjeljak) s početkom u 14:00 sati.

Rezultati pisanog testiranja mogu se preuzeti na sljedećoj poveznici:

Rezultati pismenog – Voditelj projekta Zaželi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.