#OstanimoOdgovorni

Natječaj za radno mjesto komunalni radnik/radnica na uređenju okoliša i održavanju javnih površina

14.04.2021.

Grad Trilj objavio je Javni natječaj za prijavu kandidata za Program zapošljavanja nezaposlenih osoba u Javnim radovima na području Grada Trilja u 2021. godini.

Sredstva za financiranje Javnih radova osigurava Zavod za zapošljavanje. Financira se 100% troška minimalne bruto plaće u iznosu od 4.951,25 kuna, ovisno o stažu osiguranja. Troškovi prijevoza iznose 2,00 kn po kilometru, ako je udaljenost od adrese stanovanja do adrese poslodavca veća od 2 km, a najviše do iznosa od 1.400,00 kuna.

Trajanje programa: 6 mjeseci
Broj radnika: 10

Prijaviti se mogu nezaposlene osobe iz 1. ciljane skupine utvrđene prema kriterijima Zavoda za zapošljavanje, s prebivalištem na području Grada Trilja.

Prijave se podnose pisanim putem na obrascu „Prijavnica“ koji se može preuzeti u zgradi gradske uprave na adresi: Poljičke republike 15, 21240 Trilj, u uredu HZZ-a Ispostava Trilj ili na internetskim stranicama Grada Trilja www.trilj.hr

Rok za prijavu kandidata otvoren je od 14. travnja do zaključno 21. travnja 2021. godine.

Dokumenti za preuzimanje

Natječaj - javni radovi

Prijavnica

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.