#OstanimoOdgovorni

Natječaj za prijam u službu Viši stručni suradnik za pravne poslove i pomoćni radnik

19.02.2018.

U Narodnim novinama broj. 16/2018, dana 16. veljače 2018. godine objavljen je natječaj za prijam u službu u Grad Trilj, Upravni odjel općih poslova, lokalne smaouprave i društvenih djelatnosti na radno mjesto Viši stručni suradnik za pravne poslove (1 izvršitelj, m/ž) na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri (3) mjeseca i u Upravni odjel za prostorno uređenje, imovinskopravne poslove, komunalni sustav i zaštitu okoliša na radno mjesto pomoćni radnik (1 izvršitelj, m/ž) na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri (3) mjeseca.

Prijave se podnose na adresu Grad Trilj, Povjerenstvo za provedbu natječaja uz nazanaku natječaja (viši stručni suradnik ili pomoćni radnik), Poljičke republike 15, 21240 Trilj u roku od osam (8) dana od dana obajve natječaja u Narodnim novinama.

Posljednji dan za predaju prijava na natječaj pošti (preporučenom poštanskom pošiljkom) ili izravno na protokol Grada je 26. veljače 2018.

Tekst natječaja i obavijest s opisom radnih mjesta, podacima o plaći i izvorima za testiranje možete preuzeti na dolje priloženim poveznicama:

Natječaj - viši stručni suradnik

Natječaj - pomoćni radnik

Obavijest s opisom poslova, podacima o plaći i izvorima za testiranje

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.