#OstanimoOdgovorni

Javni natječaj za prijam u službu na određeno za provedbu projekta "Zaželi"

14.11.2018.

Na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i na službenoj web stranici Grada Trilja dana 14.11. 2018. godine objavljen je natječaj za prijam u službu u Grad Trilj, Upravni odjel za financije, gospodarstvo i EU fondove na radno mjesto Voditelj projekta „Zaželi“ (1 izvršitelj, m/ž) na određeno vrijeme 30 mjeseci, uz probni rad od tri (3) mjeseca i na radno mjesto Pomoćnik voditelja projekta „Zaželi“ (1 izvršitelj, m/ž) na određeno vrijeme 30 mjeseci na pola radnog vremena, uz probni rad od tri (3) mjeseca.

Prijave se podnose na adresu Grad Trilj, Povjerenstvo za provedbu natječaja uz naznaku natječaja (Voditelj projekta „Zaželi“ ili Pomoćnik voditelja projekta „Zaželi“). Posljednji dan za predaju prijava na natječaj pošti (preporučenom poštanskom pošiljkom) ili izravno na protokol u gradsku upravu je 21. studenoga 2018. Tekst natječaja i obavijest s opisom poslova radnog mjesta, podacima o plaći i izvorima za testiranje možete preuzeti na sljedećim poveznicama:

Natječaj - Voditelj projekta

Natječaj - Pomoćnik voditelja projekta

Obavijest - Voditelj projekta

Obavijest - Pomoćnik voditelja projekta

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.