#OstanimoOdgovorni

Rezultati pisanog testiranja i poziv na usmeni intervju u sklopu natječaja za projekt 'Zaželi'

14.12.2018.

Dana 04. prosinca 2018. godine u prostoriji Gradske vijećnice Grada Trilja proveden je postupak prethodne provjere znanja i sposobnosti - pisano testiranje, po objavljenim natječajima u postupku prijma u službu u Grad Trilj, Upravni odjel za financije, gospodarstvo i EU fondove na radno mjesto voditelj projekta Zaželi, na određeno vrijeme 30 mjeseci, uz probni rad od tri (3) mjeseca i na radno mjesto pomoćnik voditelja projekta Zaželi, na određeno vrijeme 30 mjeseci na pola radnog vremena, uz probni rad od tri (3) mjeseca.

Rezultate pisanog testiranja možete pronaći ispod ove objave.

Kandidati za radno mjesto voditelj projekta Zaželi, na određeno vrijeme 30 mjeseci, uz probni rad od tri (3) mjeseca za koje je u rezultatima pisanog testiranja navedeno da imaju pravo na nastavak sudjelovanja u daljnjem postupku provjere znanja i sposobnosti, pozivaju se na usmeni intervju, koji će se održati u Gradskoj vijećnici Grada Trilja dana 17. prosinca 2018. godine (ponedjeljak) s početkom u 14:00 sati.

Kandidati za radno mjesto pomoćnik voditelja projekta Zaželi, na određeno vrijeme 30 mjeseci na pola radnog vremena, za koje je u rezultatima pisanog testiranja navedeno da imaju pravo na nastavak sudjelovanja u daljnjem postupku provjere znanja i sposobnosti, pozivaju se na usmeni intervju, koji će se održati u Gradskoj vijećnici Grada Trilja dana 17. prosinca 2018. godine (ponedjeljak) s početkom u 14:30 sati.

Rezultate pisanog testiranja možete preuzeti na sljedećim poveznicama:

Rezultati - voditelj

Rezultati - pomoćnik

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.