#OstanimoOdgovorni

Javni natječaji za prijam u službu u Grad Trilj, Upravni odjel za financije, gospodarstvo i EU fondove

21.03.2019.

U narodnim novinama br. 27/19 dana 20. ožujka 2019. godine objavljeni su natječaji za prijam u službu u Grad Trilj, Upravni odjel za financije, gospodarstvo i EU fondove na radno mjesto Viši stručni suradnik za EU fondove (1 izvršitelj, m/ž) na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri (3) mjeseca i na radno mjesto Viši referent za financije (1 izvršitelj, m/ž) na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri (3) mjeseca.

Prijave se podnose na adresu Grad Trilj, Povjerenstvo za provedbu natječaja uz naznaku natječaja („Viši stručni suradnik za EU fondove“ ili „Viši referent za financije“).

Posljednji dan za predaju prijava na natječaj pošti (preporučenom poštanskom pošiljkom) ili izravno na protokol u gradsku upravu je 28. ožujka 2019.

Tekst natječaja i obavijest s opisom poslova radnih mjesta, podacima o plaći i izvorima za testiranje možete preuzeti na sljedećim poveznicama:

Natječaj - Viši stručni suradnik za EU fondove

Natječaj - Viši referent za financije

Obavijest s opisom poslova - Viši stručni suradnik za EU fondove

Obavijest s opisom poslova - Viši referent za financije

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.