#OstanimoOdgovorni

Proslava Oluje u Trilju 2020.

04.08.2020.
Proslava Oluje u Trilju 2020.

U organizaciji Grada Trilja, u Trilju će sutra 5. kolovoza biti obilježana 25. obljetnica vojno-redarstvene akcije ‘Oluja’ – Dan pobjede, Dan domovinske zahvalnosti i dan hrvatskih branitelja.

Program će početi u u 8 sati kada će se služiti sveta Misa te položiti vijenci i zapaliti svijeće na spomenik Sv. Mihovila. Od 21 sat u Gradskom parku Trilj održat će se koncert Branka Medaka i Grupe Vertigo, a u 22 sata upriličit će se vatromet.

Gradonačelnik Trilja Ivan Šipić kaže kako je ovogodišnja proslava Oluje u Trilju skromnija zbog epidemije koronavirusa te je kazao kako je sve ovo organiziramo u dogovoru sa županijskim Stožerom civilne zaštite. Na samom ulazu svim posjetiteljima mjerit će se tjelesna temperatura, pazit ćemo da se održava fizička distanca. Ovim putem pozivam sve one koji će nam se pridružiti da poštuju epidemiološke mjere.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.