#OstanimoOdgovorni

7. Božićni sajam u Trilju

18.12.2019.
7. Božićni sajam u Trilju

Turistička zajednica grada Trilja vas poziva na 7. Božićni sajam koji će se održati 21. prosinca 2019. godine s početkom od 15:00 sati kraj Visećeg mosta. U raznovrsnoj ponudi božićnih ukrasa i rukotvorina, te meda i medarskih proizvoda, sigurno ćete pronaći ideje za božićne poklone za vaše najmilije, te na taj način i podržati rad i trud svih izlagača.

Za sve posjetitelje u dobrom duhu Božića Turistička zajednica grada Trilja pripremila je slatke delicije triljskog kraja uz čašicu dobrog kuhanog vina.

Kao poseban dio ovog događanja između ostalog održati će se i humanitarna prodaja čestitki napravljenih tijekom radionica u organizaciji Likovne udruge ''Tilurium'' Trilj.

Nakon sajma također pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u paljenju četvrte adventske svijeće te uživaju u večernjem programu uz Klapu ''Sinj'', Dream Team ''Babe'' iz Ljubuškog te grupu ''Vertigo'' i Branku Medaka.

Radujemo se Vašem dolasku! Ulaz je slobodan.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.