#OstaniDoma

Budi odgovoran prema sebi, svojoj obitelji i cijelom društvu!

Proslava blagdana sv. Petra na Gardunu

27.06.2018.

Mjesni odbor Gardun i Udruga Gaius Laberius vas pozivaju na prigodni program povodom blagdana sv. Petra na Gardunu koji će se održati 29. lipnja 2018.

Program počinje jutarnjom svečanom svetom misom i procesijom u 10:00 sati, koju će predvoditi dr. sc. don Josip Dukić i župnik don Zdravko Vučak. Slavlje će uveličati i Limena glazba “Sveti Mihovil” Trilj. Nakon svete mise održat će se obiteljski ručkovi, a kulturno-sportskih program počinje u 16:00 sati kod škole na Gardunu.

Sportsko revijalni dio će se odvijati u dvije discipline: balote i nogomet.U balotama sudjeluju ekipe: DVD Trilj, Torcida Košute te Gardun gornji i donji dio. U nogometu, uz domaću ekipu, sudjeluju također članovi DVD-a iz Trilja, Torcida Košute i veterani IX. bojne HOS-a „Rafael vitez Boban“ iz Splita.

Kulturno- zabavni program počinje u 19:30 sati nastupom Pučkih pivača zbora Svetog Mihovila iz Trilja, te slijedi kulturna udruga ŠOM Košute sa dječijim narodnim plesovima te izvedbom komedije „Mrt’ac“.

Nakon predstave slijedi podjela zahvalnica i pehara sudionicima, te nagradna lutrija humanitarnog karaktera, koju su omogućili dobročinitelji i sponzori za sugrađanina Sinišu Zubca.

Pozivaju se svi koji vole Gardun i poštuju nebeskog zaštitnika Svetog Petra da dođu i uveličaju ovu proslavu.

Plakat proslava blagdana sv. Petra na Gardunu

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.