#OstanimoOdgovorni

Thrill International Blues Day uz epidemiološke mjere

21.07.2020.
Thrill International Blues Day uz epidemiološke mjere Photo by Qim Manifester on Unsplash

U organizaciji Turističke zajednice grada Trilja i Grada Trilja, održati će se ‘THRILL INTERNATIONAL BLUES DAY’ 31. srpnja 2020. godine s početkom u 19 sati u Gradskom parku Trilj.

Zbog cjelokupne neočekivane situacije sa virusom COVID 19 četvrto izdanje ‘Thrill Blues Festivala’ se moralo otkazati, pa su tvorci i organizatori festivala odlučili iznenaditi svoje vjerne posjetitelje i pratitelje jednom lijepom blues manifestacijom koja će, zasigurno, biti veličanstvena na svoj način.

Za nezaboravnu večer pobrinuti će se bendovi: GO LILLY, OZONE, SUNNYSIDERS i FIRE RATS with YOGI LONICH.

Kao što je poznato epidemiološke mjere zahtijevaju i više opreza, te će se svi sudionici kao i posjetitelji morati pridržavati istih. Preporučeno je mjerenje temperature prije dolaska na okupljanje i da nije viša od 37,2.

Osoba ne može sudjelovati na okupljanju bilo koje vrste ako:

  • ima ukućana u samoizolaciji
  • je boravila unutar 14 dana u inozemstvu (osim ako ima negativan test na PCR ne stariji od 48 sati),
  • je u proteklih 14 dana imala kontakt s osobom zaraženom SARS-CoV-2 virusom,
  • ima neki od simptoma (temperatura, kašalj, nedostatak zraka, grlobolja, curenje nosa ili gubitak njuha).

Dezinficijens za ruke osigurava organizator i biti će na, za to označenim mjestima, a svi posjetitelji morati će se prijaviti u evidenciju osoba radi lakšeg praćenja kontakata u slučaju eventualne pojave zaraze virusom Covid 19 pri čemu će se prikupljati osnovni podatci: ime, prezime, broj telefona, i potpis kojim ujedno i potvrđuje da je izmjerio tjelesnu temperaturu. Info pultevi za vođenje evidencije su predviđeni na ulazu u Gradski park na 3 lokacije. Što se tiče socijalne distance, biti će označena mjesta stajanja kako bi se održavao sigurni razmak.

Mole se svi posjetitelji da se taj dan pridržavaju svih epidemioloških mjera i preporuka kako bismo svi mogli uživati u prekrasnoj večeri koja je ispred nas!

U slučaju pogoršanja epidemiološke slike i otkazivanja manifestacije sve promjene će biti objavljene na Facebook stranici Visit Trilj ili na našoj web stranici www.visittrilj.com

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.