#OstanimoOdgovorni

Pravno savjetovalište za građane u Trilju

22.09.2020.
Pravno savjetovalište za građane u Trilju Photo by Mojtaba Hoseini on Unsplash

Pravno savjetovalište Sinj organizira terensko savjetovanje za građane u Trilju koje će se održati u četvrtak 24. rujna u prostorijama Udruge osoba s invaliditetom Trilj – UOSIT, na adresi Kralja Tomislava 1, Trilj.

Savjetovanje je namijenjeno svim građanima s bilo kojim pravnim problemom, a provest će se u vremenu od 8 do 11 sati. Savjete pruža diplomirana pravnica s dugogodišnjim iskustvom pružanja usluge pravnog savjetovanja.

Građani mogu dobiti opće pravne informacije, pravne savjete, sastavljanje podnesaka pred javnopravnim tijelima, Europskim sudom za ljudska prava i međunarodnim organizacijama, mogu biti zastupani u postupcima pred javnopravnim tijelima, te dobiti pravnu pomoć u izvansudskom mirnom rješenju spora.

Pravno savjetovanje je besplatno za građane i odvija se u okviru projekta ‘Besplatna primarna pravna pomoć u Sinju, Cetinskoj krajini i Splitsko-dalmatinskoj županiji’ kojega financira Ministarstvo pravosuđa, a provodi Udruga Srma. Informacije i dogovori termina na 098/261-478.

Pravno savjetovalište djeluje u prostorijama Udruge Srma u Sinju na adresi Brnaška 44 u Galerija Galitović i otvoreno je ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 8 do 13 sati. Pravni savjeti mogu se dobiti i na telefon 661-661 i na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Primarna pravna pomoć pruža se sukladno Zakonu o besplatnoj pravnoj pomoći. Udruga Srma i pravna savjetnica upisani su u Registar udruga i osoba ovlaštenih za pružanje primarne pravne pomoći pri Ministarstvu pravosuđa.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.