#OstanimoOdgovorni

Izabrana najljepša okućnica triljskog kraja 2020.

02.10.2020.
Izabrana najljepša okućnica triljskog kraja 2020.

U organizaciji Turističke zajednice Grada Trilja, a u okviru akcije ‘Volim Hrvatsku-Volim Trilj’, danas je proveden izbor najljepše okućnice na području grada Trilja i okolice.

Na natječaj je pristiglo 8 prijava, a najbolje je birao četveročlani žiri u sastavu Andriana Ivković (Turistička zajednica grada Trilja), Petra Vuco (Turistička zajednica grada Trilja), Marko Varvodić (Grad Trilj) i Sanja Budić Leto (Muzej triljskog kraja). Po prvi put od kada se provodi izbor za najljepšu okućnicu, dvije okućnice su dobile jednak broj glasova, pa se pobjednik izabrao u drugom krugu.

Proglašenje najljepše okućnice održano je u Muzeju Triljskog kraja, a titulu najljepše dobila je okućnica Grge Milanovića, kojem će biti uručen nagradni poklon bon u vrijednosti od tisuću kuna, koje može iskoristiti u OPG Kundid-Vojnić.

Izabrana najljepša okućnica triljskog kraja 2020

‘Sve su okućnice bile zaista predivne i svaka od njih poštovala je kriterije prema kojima se odabiralo najljepšu, a to su ukupan estetski dojam, uložen višegodišnji trud, izbor i njega biljaka te poštivanje tradicije i elemenata našeg podneblja. O svemu govori i činjenica da su održana dva kruga glasanja kako bi se proglasio pobjednik, jer je u prvom krugu bilo neodlučeno. Ovim putem zahvaljujemo se svim kandidatima koji su se prijavili na natječaj’, poručila je direktorica Turističke zajednice grada Trilja, Andriana Ivković.

Izabrana najljepša okućnica triljskog kraja 2020

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.