#OstanimoOdgovorni

Privodi se kraju izgradnja dječjeg vrtića i jaslica

04.11.2020.
Privodi se kraju izgradnja dječjeg vrtića i jaslica

Na prostoru bivše Cetinke u Trilju privodi se kraju izgradnja preko 9 milijuna kuna vrijednog dječjeg vrtića i jaslica. Sama izgradnja upravo je završila, a sada slijedi opremanje i uređenje.

'Prezadovoljni smo dinamikom. Ostaje nam još dosta detalja za urediti, što unutra, što vani. Podnijeli smo sve zahtjeve za ključnu infrastrukturu struju i vodu. Kada se steknu uvjeti da je sve spojeno kako treba, ići će se sa zahtjevom za tehnički pregled. Sve u svemu, konture vrtića i jaslica su sada vidljive’, zadovoljno će gradonačelnik te dodaje da će se pobrinuti da se ukloni i ulaz u bivšu tvornicu Cetinka te da se cijeli prostor što je moguće više uredi.

Dječji vrtić Trilj

Sam vrtić postavljen je uz samo središte tvornice i jedan dio je sigurno neadekvatan. Nastojat će se da se taj dio, zbog djece i svih drugih koji će tu boraviti, adekvatno zaštiti. Što se tiče same građevine, odnosno objekta, on je tip-top, a spremna je i sva oprema za useljenje. Jedan dio opreme – ljuljačke, dječja pomagala, igračke...već je postavljen ispred vrtića.

Dječji vrtić Trilj

Gradonačelnik Ivan Šipić izrazio je vjeru kako će sve biti spremno za svečano otvaranje do Božića.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.