#OstanimoOdgovorni

Humanitarna aukcija ‘Triljsko srce za Katiju Šušnjara’

07.12.2020.
Humanitarna aukcija ‘Triljsko srce za Katiju Šušnjara’

Sutra, 08. prosinca 2020. točno u podne započinje humanitarna aukcija slika i fotografija pod nazivom Triljsko srce za Katiju Šušnjara.

Sve fotografije i slike moći će se pronaći na facebook stranici Turističke zajednice grada Trilja, koja je koordinator ove aukcije, a sve kako bi se pomoglo Katiji kojoj je potrebna financijska pomoć za liječenje van granica Republike Hrvatske.

Na aukciji će se naći:

  • 19 likovnih radova, dijelom nastalih na ovogodišnjoj koloniji u Čaporicama , dijelom iz privatne kolekcije sugrađana, članova likovne udruge Tilurium,
  • 5 fotografija (crno bijelo) na platnu, sa izložbe Thrill Blues Festival autora Saše Tadinaca, 5 fotografija poznatog hrvatskog nagrađivanog fotografa Jurice Galića.

Aukcija kreće sutra, 8.prosinca 2020. u podne i to na facebook stranici- Visit Trilj- kada će biti objavljene fotografije, dimenzije i autori odabranih slika, a trajat će sve do 23. prosinca 2020. godine u podne.

Početna cijena svake pojedine slike iznosi 300,00 kuna, a svi oni koji žele u komentarima ispod pojedine slike moći će upisati svoju ponudu. Svaka nova ponuda mora biti minimalno 50,00 kuna viša od prethodne ponude. Ukoliko pri slanju ponude osoba želi ostati anonimna, može poslati poruku na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi ponuda bila prihvaćena i pod anonimno unijeta u komentar.

Sliku kupuje osoba koja ponudi najveći iznos dok u slučaju istog ponuđenog iznosa prednost dobiva onaj čija je ponuda prva pristigla. Po završetku aukcije kontaktirat će se najbolji ponuditelji koji će izlicitirani iznos uplatiti izravno na Katijin račun. Nakon toga TZ grada Trilja uručiti će slike i fotografije uz predočenje potvrde o uplati. Broj računa kao i svi potrebni detalji biti će objavljeni sutra sa početkom aukcije na web stranici Grada Trilja i Turističke zajednice grada Trilja, kao i na facebook stranici Visit Trilj. Za sve informacije ili upite možete nazvati broj TZ Grada Trilja 021 832 510, izvijestili su.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.