#OstanimoOdgovorni

Grad Trilj se prijavio za nastavak projekta "Zaželi"

11.01.2021.
Grad Trilj se prijavio za nastavak projekta "Zaželi"

Grad Trilj provodi projekt ‘ZAŽELI – žene triljskog kraja’ s partnerima Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Centrom za socijalnu skrb i Centrom za ruralni razvoj Sinj (CERURA). Vrijednost projekta je 4,7 milijuna kuna, sredstva su osigurana iz EU fondova, a putem projekta je zaposleno 27 žena.

Gradonačelnik Ivan Šipić ističe kako se projekt polako privodi kraju, završava 24. ožujka ove godine. Danas se Grad Trilj prijavio za nastavak ovog više nego uspješnog projekta.

'Ovo je nama više od projekta. Želja nam je da ZAŽELI 2 prođe na natječaju i da imamo produljenje pomoći stalne starijima i nemoćnima na našem području. Kandidirali smo se za novih 30 radnih mjesta. To bi bio nastavak brige za najugroženije stanovnike, ali i još jedna godina zaposlenih žena. Natjecali smo se za 2.785.959 kuna iz EU fondova’, kazao je gradonačelnik Šipić.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.