#OstanimoOdgovorni

Gradonačelnik održao sastanak s ugostiteljima

30.01.2021.
Gradonačelnik održao sastanak s ugostiteljima

Gradonačelnik Ivan Šipić jučer je održao prvi radni sastanak s triljskim ugostiteljima. Na sastanku se razgovaralo o mogućnostima pomoći ugostiteljskom sektoru, s obzirom da zbog epidemije COVID-a ugostiteljski objekti ne rade mjesecima.

Pozivu na sastanak se odazvalo 15-ak ugostitelja. Tijekom razgovora istaknuli su probleme s kojima se susreću zbog toga što ne mogu raditi, ali i nadu da će im Grad Trilj pomoći da prebrode krizu u kojoj su se našli zbog epidemije koronavirusa.

‘Zaključak sa sastanka je da je ugostiteljima potrebna pomoć Grada. Sada je potrebno utvrditi kako Grad Trilj može konkretno pomoći ugostiteljima, vlasnicima ugostiteljskih obrta. Narednih 15-ak dana donijeti ćemo kriterije za dodjelu pomoći, a nakon toga će biti objavljen javni poziv za sve ugostitelje koji svoje objekte imaju na području Grada Trilja za ostvarivanje potpore u vrijeme epidemije. Ovo je bio prvi radni sastanak s ugostiteljima, a uskoro će ih biti još’, kazao je gradonačelnik.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.