#OstanimoOdgovorni

Gradonačelnik Trilja Ivan Šipić dobitnik priznanja ‘Boris Šprem’ za 2020. godinu

04.03.2021.
Gradonačelnik Trilja Ivan Šipić dobitnik priznanja ‘Boris Šprem’ za 2020. godinu

Prošlog tjedna, 26. veljače, sukladno Pravilniku o dodjeli priznanja ‘Boris Šprem’ Udruge Sigurnost u prometu, svečano su dodijeljena godišnja priznanja Udruge za 2020. godinu. Dodjela je upriličena u prostorijama Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu.

Za osobiti osobni doprinos povećanju sigurnosti cestovnog prometa na svom području djelovanja i svojih lokalnih zajednica kao i afirmaciji rada i djelovanja Udruge tijekom prošle godine, sukladno odluci Upravnog odbora, dobitnici godišnjih priznanja za 2020. godinu su:

  • dipl.teol. Ivan Šipić – gradonačelnik Grada Trilja;
  • doc.dr.sc. Marko Ševrović – predstojnik Zavoda za prometno planiranje, Fakultet prometnih znanosti;
  • doc.dr.sc. Rajko Horvat – voditelj Katedre za tehniku cestovnog prometa, Fakultet prometnih znanosti;
  • dr. sc. Goran Pejić – pomoćnik Uprave Centra za vozila Hrvatske.

Udruga Sigurnost u prometu jedinstvena je neprofitna nacionalna udruga koja djeluje na području Republike Hrvatske i bavi se praćenjem, proučavanjem i unapređivanjem sigurnosti prometa, podizanjem razine prometne kulture i senzibiliziranjem javnosti i javne vlasti za stanje sigurnosti prometa, opseg i posljedice stradavanja u prometu. U svom radu i djelovanju zauzima se za smanjenje broja prometnih nesreća, smrtno stradalih i teško ozlijeđenih osoba.

Osnivači i članovi Udruge poznate su osobe iz javnog života, renomirani stručnjaci iz područja prometa, medicine, osiguranja, znanosti i gospodarstva.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.