#OstanimoOdgovorni

Gradonačelnik Trilja Ivan Bugarin na sastanku sa županom i njegovim zamjenicima

15.06.2021.
Gradonačelnik Trilja Ivan Bugarin na sastanku sa županom i njegovim zamjenicima

Gradonačelnik Trilja Ivan Bugarin prošlog je tjedna održao sastanak sa splitsko-dalmatinskim županom Blaženkom Bobanom i njegovim zamjenicima Antom Šošićem i Stipom Čogeljom. Na sastanku su dogovoreni daljnji koraci vezani uz projekt izgradnje hladnjače u poslovnoj zoni Čaporice. Na ovu temu razgovarat će se i na sastanku s ministricom poljoprivrede Marijom Vučković.

Gradonačelnik je župana Bobana upoznao i s planiranim projektima izgradnje cestovne infrastrukture na području grada Trilja, a razgovaralo se i o mogućnostima obnavljanja napuštenih školskih objekata na triljskom području te njihova prenamjena u prostore koji bi obogatili društveni život svih građana, poput lovačkih domova, kulturnih domova te prostorija mjesnih odbora.

‘Župan Boban i partnerske ustanove također su iskazale punu podršku u daljem razvijanju projekta CEKOM 3LJ, stoga nastavljamo s njegovom uspješnom realizacijom’, kazao je gradonačelnik Ivan Bugarin.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.