#OstanimoOdgovorni

Gradonačelnik na sastanku s predstavnicima HC-a i ŽUC-a

15.06.2021.
Gradonačelnik na sastanku s predstavnicima HC-a i ŽUC-a

Gradonačelnik Trilja Ivan Bugarin jučer je održao sastanak s Nevenom Matijevićem, rukovoditeljem poslovne jedinice HC Split. Teme sastanka bile su: izgradnja zaobilaznice Čaporice-Kamensko te spojne ceste Dodizi-Kukuzovac, izgradnja nogostupa Košute, početak projektiranja nogostupa Gaz-Gubavaca, dovršetak projektne dokumentacije treće trake za ŠC Luke, postavljanje horizontalne i vertikalne signalizacije te rješavanje problema pješačkog prijelaza u Veliću.

Jutros je održan sastanak s ravnateljem Županijske uprave za ceste Petrom Škorićem, njegovim zamjenikom Zlatkom Čajkušićem te Hrvojem Balićem i Franom Madunićem.

‘Zaključci sastanka su sljedeći: do kraja godine započet će se projekt proširenja županijske ceste kroz naselje Jabuka, započet će se pripremom projektne dokumentacije za izgradnju županijske ceste Vojnić-Kukuzovac, tijekom srpnja raspisat će se natječaj za izgradnju nogostupa Grab-Vratnice i rekonstrukciju iste te županijske ceste te će se krenuti s rekonstrukcijom kritičnih okuka na cesti Trilj-Gardun. Na sastanku se raspravljalo i o daljnjoj suradnji na projektu Aglomeracija Trilj kojemu je cilj izgradnja vodoopskrbnog sustava i sustava odvodnje kroz triljska naselja’, istaknuo je gradonačelnik.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.