#OstanimoOdgovorni

TZ Trilj organizira ‘4th Thrill Blues Festival’

18.06.2021.
TZ Trilj organizira ‘4th Thrill Blues Festival’

U organizaciji Turističke zajednice grada Trilja i Grada Trilja 2. i 3. srpnja u Gradskom parku Trilj održati će se ‘4th Thrill Blues festival’.

Festival sa svojim programom upotpunjuje program triljskog ljeta i oplemenjuje kulturno-turističku ponudu Grada Trilja i cijele Splitsko-dalmatinske županije. U srcu sezone, 2. srpnja 2021. Trilj postaje prijestolnica bluesa. Toga dana započinje ‘Thrill Blues Festival’, a u Cetinsku krajinu pristižu najveća imena svjetskog bluesa. Uz to što će uživati u dobroj glazbi, svi gosti koji stignu u ovaj grad na Cetini imati će što za vidjeti.

Prvog dana, u petak 2. srpnja, ljubitelji bluesa moći će posjetiti radionicu ‘Blues at School’, edukativni blues sat u kojem će se djeci i zainteresiranima održati predavanje o počecima i razvoju bluesa, predstavljanje čokoladne ploče u popodnevnim satima, a u večernjim satima je predviđen ‘Welcome jam’ u Gradskom parku Trilj.

U subotu 3. srpnja u Gradskom parku Trilj održati će se glavni program s početkom u 18 sati. Cjelokupna manifestacija će se održati poštujući zadane epidemiološke mjere, a za sve informacije i obavijesti vezane za protokol prijave sudionika mogu se pronaći na službenoj stranici Turističke zajednice grada Trilja www.visittrilj.com

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.