#OstanimoOdgovorni

Mons. Giorgio Lingua predvodit će središnje euharistijsko slavlje na blagdan svetoga Mihovila

15.07.2021.
Mons. Giorgio Lingua predvodit će središnje euharistijsko slavlje na blagdan svetoga Mihovila

Iz Apostolske nuncijature u Republici Hrvatskoj potvrđeno je da će mons. Giorgio Lingua predvoditi svečano središnje euharistijsko slavlje u Trilju 29. rujna 2021. u prigodi 120 obljetnice župne crkve svetoga Mihovila Arkanđela.

Apostolski nuncij mons. Giorgio Lingua predstavnik je pape Franje u Republici Hrvatskoj. Dolazak apostolskog nuncija biti će veliki događaj za Župu Trilj i cijeli Cetinski kraj. ‘Pozivamo sve vjernike da se mole za ostvarenje ovog velikog slavlja’, poručuju iz Župe Trilj.

Župni suradnik Mate Župa posjetio je u Zagrebu apostolskog nuncija mons. Giorgia i zahvalio mu na odazivu, prenio mu pozdrave župnika Trilja i dekana Cetinskog dekanata don Stipe Ljubasa i vjernika iz cijelog Cetinskog dekanata. Apostolski nuncij je pokazao veliku radost što će doći predvoditi svečano slavlje povodom 120. obljetnice crkve sv. Mihovila u Trilju.

Preuzeto s ferata.hr

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.