#OstanimoOdgovorni

U Muzeju triljskog kraja otvorena izložba ‘Likovni itinerar’

15.07.2021.
U Muzeju triljskog kraja otvorena izložba ‘Likovni itinerar’

U Muzeju triljskog kraja sinoć je otvorena umjetnička izložba ‘Likovni itinerar’ koju Muzej i Likovna udruga Tilurium iz Trilja, drugu godinu za redom, organiziraju povodom blagdana Gospe od Karmela, suzaštitnice grada Trilja.

Svoje najnovije radove izložilo je više od dvadeset slikara amatera iz LU Tilurium, koja okuplja članove iz čitave Cetinske krajine i drugih gradova u Dalmaciji. Umjetnička djela su nastala u tehnici akril, a manji broj njih su ulja na platnu. Motivi su vezani uz dalmatinske pejzaže te prate put umjetnika od obale prema zaleđu.

Izložbu je pred Triljankama, Triljanima i nijhovim gostima otvorila predsjednica Udruge Ana Žuro, a čin otvorenja je kratkim recitalom uveličala članica Niveska Juraga-Kovačev.

Izložba je za javnost otvorena do 31. srpnja 2021. godine i može se razgledati svakim radnim danom od 9 do 14, a subotom od 8 do 12 sati. Ulaz je slobodan.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da posjete izložbu i na taj način podrže rad umjetnika.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.