#OstanimoOdgovorni

Žana Majić predsjednica Gradskoga vijeća Grada Trilja

16.07.2021.
Žana Majić predsjednica Gradskoga vijeća Grada Trilja Foto: Saša Tadinac

Žana Majić, vijećnica NL Ivana Šipića, izabrana je za predsjednicu triljskog Gradskog vijeća. Na 2. Konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća Grada Trilja, koja je održana jučer poslijepodne, Odbor za izbor i imenovanje zaprimio je dvije kandidature. Ispred liste HDZ-a kandidatkinja za predsjednicu Gradskog vijeća bila je Ivana Živaljić, a Nezavisna lista Ivana Šipića kao kandidatkinju istaknula je Žanu Majić, koju su svojim potpisom podržala i dva vijećnika Mosta.

Prilikom glasovanja Ivana Živaljić dobila je potporu 6 vijećnika liste HDZ-a, a Žana Majić 5 glasova vijećnika NL Ivana Šipića i 2 glasa vijećnika Mosta.

Novoizabrano Gradsko vijeće Grada Trilja 2021.

Novoizabrana predsjednica triljskog Gradskog vijeća zahvalila se na ukazanome povjerenju te je pozvala na konstruktivnu suradnju sve vijećnike i gradonačelnika Ivana Bugarina, u cilju poboljšanja kvalitete života u gradu Trilju.

‘U prvome redu hvala Nezavisnoj listi Ivana Šipića koja mi je dala povjerenje i predložila me za ovu časnu i odgovornu funkciju, a zatim jednako hvala i kolegama vijećnicima Mosta koji su taj prijedlog podržali. U svome ću radu njegovati kulturu dijaloga i suradnje sa svim uključenim stranama te će nova većina u Gradskome vijeću podržati i poticati sve važne razvojne projekte našega Grada’, kazala je Majić.

Za potpredsjednika Gradskog vijeća Grada Trilja izabran je Miljenko Marić iz Mosta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.