#OstanimoOdgovorni

Oluja u Trilju

31.07.2021.
Oluja u Trilju

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata grada Trilja organizira prigodni program pod nazivom ‘Oluja u Trilju’. Program proslave uoči obilježavanja 26. obljetnice vojno-redarstvene operacije ‘Oluja’, pod nazivom ‘Oluja u Trilju’, održat će se u Gradskom parku Trilj u srijedu, 4. kolovoza 2021. godine, pod pokroviteljstvom Grada Trilja.

Službeni dio proslave započet će svetom misom u 19 sati i polaganjem vijenaca ispred spomenika sv. Mihovila. U večernjem dijelu programa, koji započinje u 21 sat, organiziran je umjetnički program u kojem će nastupiti grupe: ‘5+’ i ‘Daleka obala’.

Cjelokupni program bit će održan uz poštivanje svih epidemioloških mjera koje su na snazi od 23.srpnja 2021. za cijelu Dalmaciju, pa tako i za Splitsko dalmatinsku županiju.

Ulazak na koncert je moguć isključivo uz EU COVID potvrdu ili negativan brzi antigenski test. Za posjetitelje koji nemaju EU COVID potvrdu, u Gradskom kinu Trilj od 17 sati, bit će omogućeno brzo antigensko testiranje. Organizator će osigurati antigensko testiranje po cijeni od 10,00 kn. Razliku cijene antigenskog testa subvencionira Grad Trilj.

Za pristup antigenskom testiranju trebat će ulaznica za koncertni dio koja se može preuzeti na dan koncerta od 17h prije ulaska u kino i odlaska na testiranje. Posjetitelji sa EU COVID potvrdama i djeca do 12 godina ne pristupaju antigenskom testiranju, nego svoje ulaznice preuzimaju na ulazu u koncertnu zonu.

Broj posjetitelja ograničen je broju sukladno epidemiološkim mjerama.

Za sve informacije, molimo posjetiti visittrilj.com

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.