#OstanimoOdgovorni

Održana sjednica Stožera civilne zaštite Grada Trilja

03.08.2021.
Održana sjednica Stožera civilne zaštite Grada Trilja

Jučer je u Gradskoj vijećnici održana sjednica Stožera civilne zaštite Grada Trilja. Na početku sjednice verificirani su mandati novoizabranih članova Stožera civilne zaštite Grada Trilja. Raspravljalo se i o epidemiološkoj situaciji na području Grada Trilja koja je trenutno zadovoljavajuća. Bilo je riječi i u nadolazećoj proslavi Oluje u gradskom parku koja je organizirana u skladu sa svim epidemiološkim mjerama i uz suglasnost Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije.

Potpredsjednik Stožera civilne zaštite i zapovjednik DVD-a Trilj Mladen Klarić podnio je izvješće o dosadašnjem tijeku protupožarne sezone s posebnim osvrtom na jučerašnji veći požar kod naselja Bisko koji je uspješno ugašen.

Liječnik opće prakse i predstavnik Doma zdravlja Luka Plazibat istaknuo je važnost cijepljenja kako bi se održala povoljna epidemiološka situacija. Naglasio je da cjepiva ima dovoljno te je se potrebno javiti svojim liječnicima opće prakse koji će u kratkom roku odrediti termin za cijepljenje.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.