#OstanimoOdgovorni

7. Triljska biciklijada

20.09.2021.
7. Triljska biciklijada

Turistička zajednica grada Trilja i Grad Trilj u suradnji s brdsko-biciklističkim klubom Coast Riders organizira 7. Triljsku biciklijadu koja će se održati 26. rujna 2021. (nedjelja), s početkom u 12 sati sa startom u gradskom parku Trilj.

  • 11 sati – okupljanje u gradskom parku, prijava sudionika te preuzimanje startnih brojeva, majica i vode
  • 12 sati – start biciklijade
  • 15 sati – predviđeni povratak na cilj (gradski park)

Ruta biciklijade: gradski park – gradsko groblje – Vojnić – Gardun – Viseći most – gradski park – desna obala do farme Galić – polje do Piketa – farma Galić – Gradski park

Biciklijada nema natjecateljski karakter i vozi se u grupi, a za sve sudionike osigurane su majice te topli obrok.

Upotreba zaštitne kacige obvezna je za sve sudionike. Svi punoljetni sudionici voze na vlastitu odgovornost, a maloljetni u pratnji roditelja. Organizator ne snosi odgovornost za djela učinjena od strane sudionika prema trećim osobama.

Broj prijavljenih je ograničen sukladno dopuštenom broju preporuka epidemioloških mjera i Stožera civilne zaštite. Zbog toga se mole svi natjecatelji da se prijave putem službenog maila TZ grada Trilja: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Za sve sudionike je osigurana majica, voda i topli obrok na kraju biciklijade.

Pozivamo Vas da nam se pridružite i uživate u ugodnoj vožnji, prirodnim ljepotama i zajedničkom druženju, stoji u objavi Turističke zajednice Grada Trilja.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.