#OstanimoOdgovorni

Gradsko kino Trilj: Projekcija dokumentarnog filma 'Škverani za domovinu'

15.11.2021.

Povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje Muzej triljskog kraja i Muzej Domovinskog rata u Splitu pozivaju Vas na projekciju filma Škverani za domovinu koja će se održati u Gradskom kinu Trilj 16. studenog 2021. u 18 sati.

Plakat dokumentarnog filma 'Škverani za domovinu'

U dokumentarnom filmu 'Škverani za Domovinu' gledatelji imaju priliku upoznati se s ratnim događanjima u Splitu 90-ih godina prošlog stoljeća te procesom osnivanja Škverskog bataljuna, kao i naoružanjem i opremom koje je tih godina za potrebe Hrvatske vojske izrađeno u splitskom škveru – procesima proizvodnje, načinom izrade, tehničkim karakteristikama, okolnostima nastajanja te korisnošću u stvarnim ratnim uvjetima.

Produkcija: Muzej Domovinskog rata u Splitu u suradnji s AVS Broadcast i Mamosa Ltd.

VAŽNE NAPOMENE: Projekciji može nazočiti maksimalno 50 osoba koje gratis ulaznicu mogu preuzeti na ulazu u Gradsko kino prije početka projekcije. Nužno je nošenje zaštitnih maski i održavanje socijalne distance.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.