#OstanimoOdgovorni

‘Božićna bajka u Trilju’ otvorena za posjetitelje

01.12.2021.
‘Božićna bajka u Trilju’ otvorena za posjetitelje

U organizaciji Turističke zajednice grada Trilja i Grada Trilja, kod hotela Sv. Mihovil sinoć je u sklopu ‘Adventa u Trilju’ otvorena Božićna bajka za najmlađe koju su otvorili djeca nižih razreda Osnovne škole Trilj, Područne škole Vedrine i gradonačelnik Grada Trilja Ivan Bugarin uz blagoslov dekana Cetinskog dekanata don Stipe Ljubasa.

Predivna lokacija uz tisuće svjećica označila je ujedno i početak ‘Adventa u Trilju’ koji je bio prebačen sa subote na utorak zbog loših vremenskih uvjeta kojima smo svjedočili zadnjih dana. Brojni posjetitelji mogli su uživati u čarima slastičarne Bake Mrazice, vidjeti kako stiže Polar Express s poklonima, sjesti u velike saonice ili pak kupiti grude od pingvina.

Božićna bajka je otvorena tijekom cijelog dana te je dostupna i velikima i malima. Ovom prilikom pozivamo sve velike i male koji nisu bili, da dođu posjetiti Božićnu bajku i ubace pismo sa željama u sandučić koji se nalazi tik uz kolibu Djeda Mraza. Ideje možete preuzeti s drva dobrih želja koje su izrađivali naši mališi iz Osnovne škole Trilj i Područne škole Vedrine, poručuju iz Turističke zajednice grada Trilja.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.