#OstanimoOdgovorni

Humanitarni koncert ‘Božićna bajka’ u Trilju

16.12.2021.

Program humanitarnog koncerta ‘Božićna bajka’ u Trilju

U sklopu ‘Adventa u Trilju’, u organizaciji Turističke zajednice grada Trilja i Grada Trilja održat će se humanitarni koncert ‘Božićna bajka’ u petak 17. prosinca u Gradskom kinu Trilj s početkom u 20 sati.

Sudjeluju: sopranistice Barbra Garić, Branka Pleština Stanić, Neda Aleksić Pejković, pijanist Duje Blašković i narator Denis Šabić.

Koncert je humanitarnog karaktera, te se ulaznice ne naplaćuiju, ali se prikupljaju dobrotvorni prilozi na ulazu u kino dvoranu. Cjelokupni prihod sakupljenog novca ići će starijima i nemoćnima slabijeg imovinskog statusa te će se od prikupljenog novca kupiti poklon paketi.

Pokrovitelji su Splitsko dalmatinska županija i Grad Trilj.

Kao što je već poznato, u sklopu Adventa u Trilju napravljena je tematska ”Božićna bajka” sa kolibom Djeda Mraza, slastičarnom Bake Mrazice, gnomovima, Polar expressom koja će biti otvorena sve do 07. siječnja 2022., tako da se ovaj koncert savršeno uklopio u cijelu priču. Grad Trilj je uvijek u ovo predbožićno doba obavezno održavao humanitarne koncerte za najpotrebitije. Ovaj put naglasak je stavljen na stare i nemoćne osobe slabijeg imovinskog statusa. Zato se ovom prilikom pozivaju svi ljudi dobre volje da dođu na koncert. Za najmlađe su pripremljena slatka iznenađenja.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.