#OstanimoOdgovorni

Gradonačelnik posjetio malog genijalca Božu Vukasa

31.12.2021.
Gradonačelnik posjetio malog genijalca Božu Vukasa

Gradonačelnik Ivan Bugarin danas je posjetio malog genijalca Božu Vukasa iz triljskog naselja Ljut pored Voštana te mu je tom prigodom poklonio laptop.

Bože Vukas je učenik 5. razreda OŠ Stjepana Radića u Tijarici, a posebno se istaknuo na nedavno održanoj Enter konferenciji, koja je održana u sklopu Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije. Bože je na Enter konferenciji predstavio svoju društvenu igru ‘Neradnik’ za koju kaže da je igra u kojoj se ‘od neradnika stvori radnik’.

Gradonačelnik je između ostalog istaknuo kako je neopisiv osjećaj razgovarati s takvim čudom od djeteta, koji je pun emocija i onih temeljnih vrijednosti. Uz inteligenciju koja se pokazala na nedavnoj ‘Enter konferenciji’, održanoj u sklopu Centra izvrsnosti u Splitu, gdje je predstavio svoju društvenu igru ‘Neradnik’, Bože ima jako razvijen osjećaj za rad u što sam se ovim posjetom i sam osvjedočio. Pravo, vrijedno domaće dijete. Izrađuje predmete u glini, voli crtati, a kaže da je naslijedio stolarski i graditeljski talent od oca i pradjeda. Bože, neka ti je sretno u daljnjem radu kao i u razvijanju tvojih ideja.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.