#OstanimoOdgovorni

Turneja ‘Tragom Olivera’ Petra Dragojevića započinje u Trilju

03.01.2022.
Turneja ‘Tragom Olivera’ Petra Dragojevića započinje u Trilju

Turneja ‘Tragom Olivera’ Petra Dragojevića započinje u Trilju 6. siječnja 2022. Koncertom Petra Dragojevića se i zatvara zabavno glazbeni program ‘Advent u Trilju’. Predivna lokacija uz tisuće svjećica, paljenje prve adventske svijeće i otvaranje ‘Božićne bajke’ za djecu u studenom 2021. označila je ujedno i početak ‘Adventa u Trilju’.

Cijelo adventsko vrijeme brojni posjetitelji mogli su uživati u zabavnom programu koji je bio organiziran tijekom trajanja cijelog Adventa, kao i doček nove 2022. godine. Ne u smislu puno bogatijeg programa ili gostovanja nekih međunarodnih zvijezda, kako je to prije pandemije i bilo planirano, nego upravo zbog činjenice da se unatoč pandemijskim okolnostima i složenosti organizacije, ‘Advent u Trilju’ održao i privukao veliki broj posjetitelja ne samo iz cetinskog kraja, nego i iz Splita, Trogira, Kaštela, Solina, Makarske, a sve uz poštivanje mjera, osiguravajući maksimalnu sigurnost kako za djecu na klizalištu, tako i za odrasle na adventskim kućicama.

Prava atrakcija zasigurno su bili klizalište i ‘Božićna bajka’ gdje su djeca i odrasli mogli zaroniti u svijet mašte i želja kroz čari slastičarne Bake Mrazice, kolibu Djeda Mraza, sandučića za pisma, Polar Express s poklonima, drva dobrih želja.

Drago nam je da su Triljanke i Triljani i ove godine prepoznali naš trud, te ih pozivamo da nam se pridruže u četvrtak 6. siječnja 2022. s početkom u 20 sati na koncertu Petra Dragojevića, uz nezaboravne i bezvremenske hitove Olivera Dragojevića. Ovim putem obavještavamo da će, zbog brojnih upita i velike posjećenosti, Božićna bajka i klizalište biti otvoreni do 10. siječnja 2022. godine, poručuju iz Turističke zajednice grada Trilja.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.