#OstanimoOdgovorni

U subotu besplatan turistički obilazak grada Trilja i triljskog kraja

12.01.2022.
U subotu besplatan turistički obilazak grada Trilja i triljskog kraja

U sklopu projekta ‘Upoznaj svoju zemlju’ u organizaciji Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske, a povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, Turistička zajednica grada Trilja u suradnji s Muzejom triljskog kraja, poziva sve građane grada Trilja i Cetinske krajine te ostale dobrodošle posjetitelje na besplatan turistički obilazak grada Trilja i triljskog kraja.

Obilazak će se održati u subotu, 15. siječnja 2022., s polaskom u 12 sati od Muzeja triljskog kraja.

Između ostalog, posjetitelji će moći vidjeti i saznati zanimljive informacije o Muzeju triljskog kraja, rimskom vojnom logoru Tiluriumu kao i obližnjoj panorami Garduna te će posjetiti utvrdu Nutjak.

Ovo je prigoda da sudionici obilaska otkriju svoj grad i dašak zanimljivosti koje se u njemu nalaze. Organizatori mole zainteresirane da, radi lakšeg vođenja obilaska, dođu osobnim vozilom. Radi epidemiološke situacije, broj polaznika je ograničen te u obilasku može sudjelovati 25 polaznika.

Moli se sve zainteresirane da prijave pošalju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.