#OstanimoOdgovorni

Prijava za sudjelovanje u projektu „Zaželi – žene triljskog kraja“ u Gradu Trilju

07.03.2019.
Prijava za sudjelovanje u projektu „Zaželi – žene triljskog kraja“ u Gradu Trilju

U sklopu projekta „Zaželi – žene triljskog kraja“ Grad Trilj objavljuje poziv za prijavu interesa za korištenje potpore i podrške osobama starije životne dobi i osobama u nepovoljnom položaju u sklopu Projekta Zaželi – žene triljskog kraja. Prijaviti se mogu osobe s prebivalištem na području Grada Trilja kojima je potrebna pomoć druge osobe u cilju unapređenja njihove socijalne uključenosti i kvalitete života. Ovim putem pozivaju se svi potencijalni korisnici/članovi obitelji i svi oni koji imaju saznanja da je nekome potreban ovakav vid pomoći i podrške u kućanstvu da iskažu svoj interes za uključivanje u projekt.

Potrebno je popuniti obrazac te ga dostaviti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., poštom ili osobno na adresu: Grad Trilj, Poljičke republike 15, 21240 Trilj (EU PROJEKT- „ZAŽELI - žene triljskog kraja“- KORISNICI).

Pomoć, potporu i podršku će im pružati žene zaposlene u sklopu provedbe projekta “Zaželi – žene triljskog kraja!”

Obrazac za korisnike

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.