#OstanimoOdgovorni

Revitalizacija vinogradarstva u SD županiji

04.11.2019.

Što?

Kaštelanska vinarska škola je besplatan program obrazovanja odraslih u organizaciji Srednje škole Braća Radić iz Kaštel Štafilića i Javne ustanove RERA S.D. te je sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Po završetku programa, polaznici će steći znanja iz područja: voćar, vinogradar, vinar. Stečeno zanimanje će biti upisano u e - radnu knjižicu.

U sklopu programa stručnjaci će im pomoći izraditi poslovni plan za unapređenje postojećeg ili pokretanje novog OPG-a. Izrađeni poslovni planovi su veliki doprinos i otvaraju mogućnost prijava za bespovratna sredstva iz vanjskih izvora financiranja (nacionalni i EU).

Za koga?

Projekt je namijenjen osobama starijim od 34 godine koje nisu u radnom odnosu duže od godinu dana. Pohađanje programa za sve sudionike iz Splitsko – dalmatinske županije je besplatno, osigurana je naknada troškova puta i smještaj (po potrebi) te svi nastavni materijali.

Kada?

Prijave traju do 15.11.2019., a broj polaznika je ograničen. Ako vam je poznat interes ljudi koji bi se htjeli educirati u ovom području te na taj način podignuli kvalitetu života na području Vaše općine, svakako ih upoznajte sa informacijama iz ovog dopisa.

Kako?

Prijave su putem poveznice http://kastelanska-vinarska-skola.eu/program-prijavi-se/.

Sve informacije mogu se dobiti na 098598738- Marija Rapanić, voditeljica obrazovanja odraslih, ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.