#OstanimoOdgovorni

Delegacija Trilja na obilježavanju 28. obljetnice obrane Općine Poličnik

04.01.2020.
Delegacija Trilja na obilježavanju 28. obljetnice obrane Općine Poličnik Photo by Saša Tadinac

Dana 3. siječnja 2020. godine obilježeno je 28. obljetnica obrane Općine Poličnik od agresije srpskih paravojnih formacija u zadarskom zaleđu.

Tom prigodom, na poziv organizatora Općine Poličnik i UHDDR Poličnik, delegacija Grada Trilja u sastavu Ivan Šipić, saborski zastupnik i gradonačelnik Trilja, Marko Župa, pročelnik JUO Trilja, Stipe Šipić Pipina, predstavnik Zajednice udruga proizašlih iz Domovinskog rata Grada Trilja i Saša Tadinac, povjerenik UHDDR za podružnicu u Gradu Trilju, položila je vijence i zapalila svijeće poginulim braniteljima na spomen obilježju u Suhovarama i kod centralnog križa pored Crkve sv. Nikole u Poličniku.

Nakon polaganja vijenaca i upaljenih svijeća održana je Sveta misa u čast poginulih branitelja i dana obrane, te je potom održan prigodni Domijenak za sve uzvanike i sudionike koji su nazočili obilježavanju obljetnice.

Preuzeto s ferata.hr

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.