#OstanimoOdgovorni

Cijeli Advent stane u osmijeh djeteta

06.01.2020.
Cijeli Advent stane u osmijeh djeteta

Nastupom grupe ‘Dalmatino’ u Trilju danas završava manifestacije ‘Advent u mome mistu’. Advent u Trilju počeo je 30. studenog paljenjem prve adventske svijeće kada se kod Visećeg mosta okupilo više od 1500 posjetitelja. Program se nastavio kroz cijelo adventsko vrijeme nastupima popularnih glazbenih izvođača, triljskih mažoretkinja, djece iz dječjeg vrtića i osnovnih škola. Održane su i Žive jaslice, Božićni sajam, a posebna atrakcija prvog službenog Adventa u Trilju bilo je klizalište koji je svakodnevno okupljalo Triljane i njihove goste.

Gradonačelnik Trilja Ivan Šipić kaže kako je iznimno zadovoljan posjetom Triljana, ali i svih drugih gostiju koji su posjetili Trilj u vrijeme Adventa.

‘Bilo je dosta ljudi u Trilju tijekom Adventa, dolazili su nam posjetitelji iz cijelog Cetinskog kraja, ali i Splita, a bilo je i turista. Htjeli smo ljude izvući van te im pokazati da zajedno možemo nešto napraviti i u tome smo uspjeli. Siguran sam da je manifestaciju posjetilo oko 10 tisuća ljudi’, rekao je Šipić.

Zahvalio se svima koji su pripomogli pri organizaciji ovoga događaja, prvenstveno Turističkoj zajednici Grada Trilja, predstavnicima udruga, ravnateljima škole i vrtića te svima koji su pomogli da se održi manifestacija. Šipića posebno veseli što je na manifestaciji sudjelovao veliki broj djece jer, kako je rekao, cijeli Advent stane u osmijeh djeteta.

Danas, posljednji dan ‘Adventa u mome mistu’, klizalište je besplatno za sve posjetitelje, a otvoreno će biti do 22 sata. Nastup popularne grupe ‘Dalmatino’ najavljen je za 19 sati.

Preuzeto s ferata.hr

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.