#OstanimoOdgovorni

‘Advent u mome mistu’ posjetilo oko 10 tisuća posjetitelja

07.01.2020.
‘Advent u mome mistu’ posjetilo oko 10 tisuća posjetitelja Photo by TZ Trilj

Koncertom grupe ‘Dalmatino’ sinoć je u Trilju, pred oko 2 tisuće posjetitelja, svečano zatvorena manifestacija ‘Advent u mome mistu’. Klizalište je jučer bilo otvoreno od 10 do 22 sata, a za sve zainteresirane bilo je omogućeno besplatno klizanje.

‘Advent u mome mistu’ je započeo 30. studenoga 2019. godine i kroz cijelo vrijeme trajanja bio je obogaćen nastupima školske i vrtićke djece, zlatnih Triljskih mažotretkinja i nastupima grupa: ‘Noel’ iz Đakova, VIS ‘Znak pobjede’ iz Košuta, Pučkih pivača župe sv. Mihovila iz Trilja, ‘Ozon’ iz Trilja i nastupom Branke Medaka i grupe ‘Vertigo’ iz Metkovića.

Adventski vijenac, kojeg je u potpunosti osmislila Ivanka Latinac, a postavljen i ukrašen uz pomoć vrijednih ruku triljskih udruga i pojedinaca volontera, postao je neizostavan detalj za fotografije posjetitelja.

Tijekom trajanja same manifestacije ‘Advent u mome mistu’ održane su razne radionice za velike i male, božićne priredbe i izložbe, božićno-novogodišnji turnir u malom nogometu, nezaobilazno uprizorenje ‘Živih jaslica’, što je uvelike doprinijelo velikom broju posjetitelja iz cijele Splitsko-dalmatinske županije.

‘Advent u mome mistu” je tijekom trajanja otkrilo oko 10.000 posjetitelja, čime se Grad Trilj plasirao među najbolje i najljepše advente u Dalmatinskoj zagori, a u prilog je svakako išlo i otvoreno klizalište uz prekrasni triljski viseći most.

Glazbeni sastav Dalmatino

Pješački most u Trilju

Turistička zajednica grada Trilja i Grad Trilj se ovom prilikom žele zahvaliti svima koji su na svoj način sudjelovali u organizaciji i realizaciji i tako omogućili da se ‘Advent u mome mistu’ odvije u najboljem mogućem redu.

Izvor: TZ Trilj

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.