#OstaniDoma

Budi odgovoran prema sebi, svojoj obitelji i cijelom društvu!

Priopćenje Stožera civilne zaštite Grada Trilja

14.03.2020.

Stožer civilne zaštite Grada Trilja napominje da su odlukom Županijskog stožera sva javna, sportska i kulturna događanja s više od 100 sudionika zabranjena do daljnjeg na području cijele Splitsko-dalmatinske županije, a izdana je i preporuka da se odgode sve vrste javnog okupljanja na kojima se očekuje i manji broj sudionika. Stoga se pozivaju vlasnici ugostiteljskih objekata s područja Grada Trilja da se strogo pridržavaju uputa i preporuka. Morat će zadovoljiti sve stroge higijenske uvjete organizacije i preuzeti svu odgovornost za sigurnost i zdravlje sudionika. Moraju osigurati punktove s dezinfekcijskim sredstvima, dati jasne upute gostima da se suzdrže rukovanja, ljubljenja, grljenja i svih vidova bližih socijalnih kontakta te moraju jasno istaknuti upute postupanja, to jest plakate o koronavirusu.

Za sve eventualne upite kontakt osoba je načelnik Stožera civilne zaštite Grada Trilja Ivan Bugarin.

Sve najnovije upute i preporuke iz priopćenja Nacionalnog stožera mogu se pronaći na sljedećem linku:

civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/priopcenje-za-medije-stozera-civilne-zastite-republike-hrvatske-od-14-ozujka-2020/2256

Link za preuzimanje plakata za javne prostore nalazi se na sljedećem linku:

www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Plakat-za-javne-prostore-B1-COVID-19_HR-ENG.pdf

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.