#OstanimoOdgovorni

Priopćenje Stožera civilne zaštite Grada Trilja

18.03.2020.

Stožer civilne zaštite Grada Trilja ponovno poziva građane Grada Trilja koji su u samoizolaciji da strogo poštuju pravila iste kako bi zaštitili sebe i svoje sugrađane. Također se pozivaju svi građani koju doputuju iz inozemstva da se pridržavaju pravila samoizolacije i jave se svom liječniku.

Apeliramo na sve one koji imaju saznanja o osobama koje su doputovale iz područja pogođenih koronavirusom, a ne pridržavaju se pravila samoizolacije da isto prijave Stožeru CZ Grada Trilja na 831-135 i 099 300 0133 ili izravno policiji. Podsjećamo da se kazne za kršenje samoizolacije kreću u rasponu od 8.000 kn do 120.000 kn.Mole se svi građani da shvate ozbiljnost situacije i svojim odgovornim ponašanjem pomognu svim službama koje rade na terenu.

Stožer civilne zaštite Grada Trilja sastaje se svakodnevno i djeluje preventivno u svrhu sprječavanja širenja epidemije na područje Grada Trilja te stoga pozivamo sve građane na suradnju u ovoj zajedničkoj borbi.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.