#OstanimoOdgovorni

Grad Trilj donira 100 tisuća kuna KBC-u Split

27.03.2020.

Grad Trilj donio je odluku kako će iz svog Proračuna KBC-u Split donirati 100 tisuća kuna za sufinanciranje troškova nabavke respiratora i opreme potrebne za liječenje bolesnika zaraženih koronavirusom.

Gostujući u programu Hit radija gradonačelnik je kazao kako nisu mogli neodazvati se na molbu da im se pomogne.

‘Kao mnogi gradovi, općine i pojedinci i mi ćemo se odazvati. Grad Trilj će za tu namjenu izdvojiti 100 tisuća kuna i preusmjeriti ih prema KBC-u Split, kako bismo pomogli pri kupnji respiratora i druge opreme i potrepština koje su potrebne KBC-u da iznese ovaj teret koji je za sada pod kontrolom, ali ako eskalira bit će potrebno dosta sredstava i puno pomoći da se spase ljudski životi’, kazao je gradonačelnik.

Gradonačelnik je također zahvalio svim službama – stožerima civilne zaštite, policiji, vatrogascima, volonterima i svima drugima koji su se stavili na raspolaganje, riskirajući time da se sami zaraze COVID 19 virusom.

Preuzimanje dokumenta:

Odluka Grada Trilja o donaciji sredstava KBC-u Split

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.