#OstanimoOdgovorni

Triljsko srce Velikog petka

10.04.2020.
Triljsko srce Velikog petka

U organizaciji Crvenog križa, a uz pomoć vatrogasaca, volontera i djelatnica projekta ‘Zaželi’ u Trilju je danas, na Veliki petak, pripremljeno i podijeljeno 250 porcija bakalara i sirnica najugroženijim samcima i obiteljima sa triljskog područja.

Gradonačelnik Trilja Ivan Šipić rekao je kako im je želja bila da zajedništvom i solidarnošću olakšaju križ koje nose obitelji i pojedinci koji su najviše prepušteni sami sebi. Gradonačelnik je s volonterima posjetio i dežurne službe Hitne medicinske pomoći i triljske ambulante kojima je izrazio zahvalnost jer su i oni na ‘prvoj crti’ u ovim teškim vremenima.

Putem Hit radija zahvalio svim volonterima Crvenog križa, vatrogascima DVD-a Trilj i njihovom zapovjedniku Mladenu Klariću, a posebno zaposlenicama projekta ‘Zaželi’ koji su sve učinili da ova akcija srcem uspije.

Triljski gradonačelnik zahvalio se i osoblju restorana ‘Dalmacija’ koji su pripremali obroke za ovu akciju. Pozvao je sve Triljane da ostanu u svojim domovima i suzdrže se od odlazaka u prirodu kako bi sačuvali sebe i druge.

Preuzeto s ferata.hr

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.