#OstanimoOdgovorni

Na području Cetinske krajine za kretanje između gradova i općina i dalje potrebne e-Propusnice

14.04.2020.
Na području Cetinske krajine za kretanje između gradova i općina i dalje potrebne e-Propusnice

Još uvijek nije ishođena Suglasnost na provedbu Sporazuma o zajedničkom koordiniranju poslova i aktivnosti civilne zaštite u protuepidemijskim mjerama i aktivnostima protiv korona virusa na području gradova i općina Cetinske krajine, u kojoj je najvažnija stavka mogućnost slobodnog kretanja unutar granica Koordinacije bez izdavanja e-Propusnica. Stoga na području gradova Sinj, Trilj, Vrlika i općina Hrvace, Otok i Dicmo, i dalje vrijedi isti režim.

Da podsjetimo, cilj ovog Sporazuma je građanima s ovih područja olakšati neophodna kretanja na području gradova i općina Cetinske krajine, budući je velik broj ovdašnjih stanovnika egzistencijalno vezan za susjednu općinu ili grad, imaju članove obitelji o kojima skrbe, te drugu imovinu i poljoprivredna zemljišta izvan svoga mjesta prebivališta i slično.

Još jednom naglašavamo, nužna i neophodna kretanja između administrativnih granica općina i gradova potpisnika Sporazuma moguća su samo uz valjanu e-Propusnicu.

O eventualnom odobrenju Sporazuma te datuma početka nove regulacije, javnost će biti pravovremeno obaviještena.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.