#OstanimoOdgovorni

Zaražena osoba iz Trilja korisnik je Doma za starije i nemoćne osobe u Vukovarskoj ulici u Splitu

14.04.2020.
Zaražena osoba iz Trilja korisnik je Doma za starije i nemoćne osobe u Vukovarskoj ulici u Splitu Photo by Fusion Medical Animation on Unsplash

Iz Stožera civilne zaštite Grada Trilja izvijestili su kako je koronavirusom zatažena jedna osoba s prebivalištem u Trilju.

Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije i sukladno priopćenju Stožera civilne zaštite na području Splitsko-dalmatinske županije potvrđeno je novih 16 slučajeva zaraze koronavirusom. Jedan od potvrđenih slučajeva korisnik je Doma za starije i nemoćne u Vukovarskoj ulici u Splitu, s adresom prebivališta na području Grada Trilja. Stožer Civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije i epidemiološke službe provode sve potrebne radnje i mjere.

Važno je napomenuti da se radi o osobi koja ja duže vrijeme korisnik Doma za starije i nemoćne u Vukovarskoj ulici u Splitu te je utvrđeno da nije bila u kontaktu sa nikim od građana čije je prebivalište u Gradu Trilju, istaknuli su iz triljskog Stožera civilne zaštite.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.