#OstanimoOdgovorni

Zaražen još jedan štićenik Doma za starije i nemoćne u Vukovarskoj ulici u Splitu

15.04.2020.
Zaražen još jedan štićenik Doma za starije i nemoćne u Vukovarskoj ulici u Splitu

Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije i sukladno priopćenju Stožera civilne zaštite na području županije potvrđeno je novih 20 slučajeva zaraze koronavirusom.

Jedan od potvrđenih slučajeva korisnik je Doma za starije i nemoćne u Vukovarskoj ulici u Splitu, s adresom prebivališta na području Grada Trilja. Stožer Civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije i epidemiološke službe provode sve potrebne radnje i mjere.

Radi o osobi koja ja duže vrijeme korisnik Doma za starije i nemoćne u Vukovarskoj ulici i nije u kontaktu sa građanima Grada Trilja. Prema informacijama kojima raspolažemo ni obitelj štićenika ne boravi na području Grada Trilja.

Pozivamo sve građane da se i dalje pridržavaju svih propisanih mjera i uputa kako bi se povoljna epidemiološka situacija održala, jer osim dva slučaja iz Doma za stare i nemoćne u Vukovarskoj ulici koja se zbog adrese prebivališta zaraženih evidentiraju Gradu Trilju, na području Grada Trilja i dalje nema potvrđenih slučajeva zaraze među građanima koji na triljskom području zaista i borave.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.